Autószállítás - Autóvontatás – Autómentés Szatmárnémetiben NON STOP 0745.244.933

Kamion Közúti Szolgáltatás, Haszonjárművek és Teherautók Elvontatása – Szatmárnémeti

Közúti szolgáltatásaink és elvontatási szolgáltatásunk Szatmár megye területén és nemcsak, elérhetők a haszonjárművek és teherautók számára is.

Gyors és hatékony közbelépést különösen az alábbi útszakaszokon tudunk biztosítani:

  • Nagybánya – Szatmárnémeti – Pete – Nyíregyháza – Budapest
  • Kolozsvár – Zilah – Szatmárnémeti
  • Satu Mare - Oradea - Vama Bors - Debrecen 
  • Szatmárnémeti – Nagyvárad – Bors – Debrecen

Haszonjárművek és teherautók szállítását kérésre az Európai Unió teljes területén vállaljuk.

Közúti szolgáltatásainkhoz, autómentéshez, áruszállításhoz és széles nyomtávolságú haszonjárművek szállításához használatos haszonjármű, teherautó és kisteherautó parkunk előnyös áron  képes kielégíteni  bármilyen igényt  a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig:

  • Különböző kapacitású platós kisbuszok, melyekkel igény szerint szállíthatunk személygépkocsikat, kisbuszokat, esetenként akár utasokat is.
  • Különböző teherbírású teherautók, 20 tonna teherbírású daru.
  • Közúti szolgáltatásokra felszerelt személygépkocsi, tanácsadásra, beavatkozásra, elsősegélynyújtásra kiképzett személyzettel, felszerelve a megfelelő szerszámokkal

A beavatkozásokon kérésre engedéllyel rendelkező autószerelő is jelen lehet, hogy a jármű állapotát ellenőrizze, illetve helyben megjavítsa a felmerült károkat, amennyiben ez lehetséges.

Autóraktározáshoz rendelkezésre áll komoly, gyors és szakképzett szakamberek által őrzött parkolónk.

AZ ALIBABA TRANS teljes koru közúti szolgáltatást és elvontatást biztosít NON STOP

Kiegészítő szolgáltatások:

1. Elszállásolás

Igény szerint szállást biztosítunk a balesetet szenvedéknek azoknál az elszállásoló cégeknél, amelyekkel partnerszerződést kötöttünk. Igényeiknek megfelelő szinten biztosítunk kedvező árú szolgáltatást.

2. Cseregépkocsi bérlés

Rent-a car rendszerben cseregépkocsit biztosítunk. Korrekt  áron különböző kategóriájú autókat tudunk biztosítani, személyes igényeinek megfelelően.

3. Parkolás

Ha a járműnek várakoznia kell a javításra, elvontatásra vagy hazaszállításra, azt megfelelő képpen parkolni kell. Ajánljuk saját, kamerákkal megfigyelt és állandóan őrzött parkolónkat ajánljuk.

4. Cserealkatrészek vagy javak kiszállításának megszervezése

A meghibásodás vagy sérülés helyszínére, vagy a tulajdonos által megadott címre kiszállítunk cserealkatrészeket vagy javakat.

5. Javítás nyomonkövetése a szerelőműhelyben

A javítóműhellyel, ahová a sérült vagy meghibásodott autót beszállították, kérésre állandó kommunikációt tartunk fenn.

6. Off Road mentés megszervezése

A mentőfelszerelés és mentőcsapat olyan esetekben is klienseink segítségére siet, amikor azok lecsúsznak a közutakról (pl. árokba stb.). Ilyenkor célunk minél hamarabb megállapítani a baleset pontos helyszínét, és az autót minél hamarabb visszaállítani az úttestre, hogy használható/elvontatható legyen.